Over Jennet?

BE BOLD HAVE A LIGHT LIFE!

no nonsens & krachtig

Het heeft best even geduurd dat ik mijn hele package-deal geaccepteerd had. De verantwoordelijkheid kon nemen van dat wat van mij was en dat van de ander bij de ander kon laten. Het inzicht dat niemand anders verantwoodelijk was voor mijn geluk dan ikzelf en dat dit geluk toch echt van binnen zat en niet afhankelijk van externe factoren. Ik leerde dat geluk een mindset-dingetje is. Geluk zit tussen je oren.

Een burn-out 12 jaar geleden was het beginpunt van mijn persoonlijke ontwikeling, daarvoor leefde ik in een soort van onbewuste sluier. Met de kennis van nu weet ik dat die burn-out onvermijdelijk was, maar op dat moment was de sterke overlever er heilig van overtuigd dat haar dat nóóit zou overkomen. De daadkrachtige versie van mij ging er vol in, want als ik iets doe dan doe ik het ook goed, wat mijn motto. Persoonlijke ontwikkeling is een proces dat je niet kunt afdwingen en gaat met vallen en opstaan. Het was een cadeau! Ik ging diep, héél diep, ik ging er volledig doorheen, maar ik had me wel voorgenomen dat dit eens en nooit weer zou zijn. En dat is gelukt! Want de bewuste en nieuwe versie van de Jennet van nu gaat dat ook niet meer overkomen. Echt.

ººGeluk is een mindset. Dit is misschien niet wat je wilt horen, want dat betekent dat je zelf aan de slag moet.ºº

Mijn persoonlijke ontwikkeling ging gepaard met een carrière switch. Ik deed opleidingen in diverse stijlen van yoga. Verdiepte mij in voeding en vitaminen en werd voedingsadviseur en orthomoleculair therapeut. Een moeizaam proces van zwanger worden en herhaalde miskramen was voor mij de aanleiding om me te gaan specialiseren in hormonen en tevens maakte ik mij het manifesteren eigen.

Sommigen zullen het onethisch vinden als ik zeg dat ik een gezonde zwangerschap heb gemanifesteerd, anderen zullen zeggen dat het puur geluk was. Mijn man en ik wisten 100% zeker dat we zwanger zouden worden van een gezond kindje, ook al was de kans minder dan 1% en zeiden de specialisten dat dit niet kon. Ondanks 7 miskramen was er vertrouwen en nooit de angst dat het niet zou lukken. Lees HIER ons hele verhaal.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Dat is een vraag die ik vaak krijg als mensen contact opnemen bij mij voor een behandeling. Als mensen bij mij komen hebben ze 1) vaak al veel geprobeerd, maar zijn ze niet verder gekomen 2) via via goede verhalen gehoord en ben ik het startpunt. In beide gevallen weet ik uit ervaring dat ik altijd iets voor iemand kan betekenen, om de dood eenvoudige reden, elke therapeut of behandelaar andere inzichten en ervaring heeft en je dus altijd een nieuw inzicht kan geven en je verder kan helpen in jouw proces.

Ik durf met zekerheid te zeggen dat je bij mij altijd iets nieuws leert waarmee je een stap verder komt, omdat ik een geheel eigen holstische benadering heb met veel professionele kennis en persoonlijke ervaring.

sprookjes

Met een gezonde dosis humor houd ik je een spiegel voor. Ik help jou er niet mee om je een sprookje te vertellen, omdat je daar gewoonweg niet mee verder komt. Dat kan confronterend zijn en niet iedereen vind dat prettig. In mijn dagelijks leven loop ik er wel eens tegenaan dat ik dan op weerstand stuit en dat brengt me soms wel eens in een lastig pakket. Gelukkig lost het zicht altijd op als mijn reactie komt vanuit het hart.

ººVertrouwen brengt je dichter bij je doel, angst houdt je er vanaf.ºº

error: Content is protected !!